Hodnotení
odporúča firmu Recenzie ()
Celkové hodnotenie zamestnávateľa

Obec Holumnica

Holumnica, 32

Pridajte recenziu, pomôžte ostatným nájsť dobrého zamestnávateľa

Všetky ( 0 ) Pozitívna ( 0 ) Neutrálna ( 0 ) Negatívna ( 0 )

Používateľ: Admin

Máte nejaké informácie o práci pre túto spoločnosť? Aká je atmosféra? Plat je dobrý? Existujú nejaké výhody? Aké sú pracovné podmienky? Vopred ďakujeme!
Zobraziť viac >
Bola recenzia užitočná? 0 0
Žiadny obsah. Táto firma nevyplnila kartu „O firme“.

Nábor vedený firmou:

Všetky (2) Aktuálne ( 0 ) Archívne ( 2 )

Riaditeľ/ka školy

Kežmarok
Vypršala: 25.12.2023
plný úväzok
Povinnosti:
  • Požadovaný stupeň vzdelania: Vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa Prax: aspoň 5 rokovZnalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno Ďalšie požiadavkyKvalifikačné predpoklady:  na výkon pracovnej činnosti v súlade s § 10 ods. 1, § 11 a § 12 zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a v zmysle vyhlášky MŠVVaŠ SR č. 173/2023 Z. z. o kvalifikačných predpokladoch pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov,  najmenej 5 rokov pedagogickej praxe ku dňu uskutočnenia výberového konania
  • § 3 ods. 5 zákona č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Ďalšie požiadavky a kritériá:  bezúhonnosť v zmysle § 15 zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov – preukázaná pred výberovým konaním čestným prehlásením o bezúhonnosti a o tom, že voči osobe nie je vznesené obvinenie a o skutočnosti, že na osobu nie je podaná žaloba. Po výberovom konaní odpisom RT,  zdravotná spôsobilosť podľa § 16 ods. 1, 2 zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov,  ovládanie štátneho jazyka podľa § 17 ods. 1, 2 zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov,  znalosť príslušnej legislatívy potrebnej na výkon funkcie,  osobnostné a morálne predpoklady v zmysle § 3 zákona č. 552/2003 Z. z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov,  organizačné, riadiace a komunikačné schopnosti,  aktívna znalosť práce s PC (Microsoft – Word, Excel, Internet, Powerpoint)
Archívne ponuky
Archívne ponuky

Odborný manažér KC

Holumnica
Vypršala: 28.10.2023
pracovný pomer na určitú dobu
počet mesiacov: 24

1250 € za mesiac
Archívne ponuky
Archívne ponuky
Work or Not - Skontrolujte si zamestnávateľa a vyberajte múdro!

Aký je Váš názor na prácu v Obec Holumnica, podeľte sa o svoj názor a pomôžte ostatným.